Το ψητό της Κυριακής δεν είναι απλό φαγητό, είναι ολόκληρη γιορτή. Από τη μυρωδιά του που μας μαζεύει γύρω απ’ το τραπέζι μέχρι τη νοστιμιά του που τη θυμόμαστε όλη την εβδομάδα. Ροδοψημένα κοτόπουλα, τραγανές πανσέτες, αρνάκι-λουκούμι με άκρουλες που κριτσανίζουν, μπουτάκια με χρυσή κρούστα – πώς να το κάνουμε, αυτό το «κρατς» κάνει τη διαφορά! Και το να «τσακωνόμαστε» για την τραγανή πετσούλα είναι μία από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες ολόκληρου του Σαββατοκύριακου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόκορας με χυλοπίτεςΟι 10 πιο κλασικές ελληνικές συνταγές για το κυριακάτικο τραπέζι Τα ροδοψημένα αλλά ταυτόχρονα ζουμερά κρεατικά έχουν τα μυστικά τους, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε εδώ τις αγαπημένες μας 15 συνταγές που μας βοηθάνε κάθε φορά να πετύχουμε το ιδανικό φουρνιστό που κάνει «θόρυβο». Φανταστείτε ζεστά ταψιά με χοιρινά κότσια, μελωμένα και εύκολα, αρνάκι στις κληματόβεργες ή στη γάστρα, σπάλες σιγοψημένες και χοιρινές πανσέτες με κρούστα που σπάει σαν γυαλί. Με τέτοια φαγητά το κυριακάτικο τραπέζι θα μας μείνει αξέχαστο.

Δείτε εδώ 15 συνταγές για κυριακάτικα ψητά με έξτρα τραγανή πετσούλα:

Άρθρα και Συνταγές με Αρνί

Άρθρα και Συνταγές με Κατσίκι

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Κρέας

Άρθρα και Συνταγές με Πουλερικά

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών