ΜΑΓΑΖΙΑ

Κάβα Χάλαρης

Το 1950 σε περιοχή του Πειραιά ξεκινάει η ιστορία της κάβας Χάλαρη και απο τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε η λειτουργία της κάβας …

16.07.2013| Updated: 31.10.2023
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Κάβα Χάλαρης

Το 1950 σε περιοχή του Πειραιά ξεκινάει η ιστορία της κάβας Χάλαρη και απο τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε η λειτουργία της κάβας στη Φρεαττύδα. Από τότε πολύ κρασί και αποστάγματα κύλησαν στα ποτήρια των καταναλωτών προερχόμενα από τα ράφια της και πολλά υποκαταστήματα εξυπηρετούν πια τους απανταχού πελάτες.


Μεγάλη γκάμα ποτών, ό,τι ελληνικό κυκλοφορεί στην αγορά σε κρασί, απόσταγμα, λικέρ κ.ά. Αλλά και μια ευρύτατη λίστα εισαγόμενων αλκοολούχων με αποκλειστικότητες το κονιάκ Courvoisier, το Laphroaig malt whiskey, καθώς και ελληνικά κτήματα. Ενδιαφέρουσες προτάσεις για δώρα και καλαίσθητες συσκευασίες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Κάβες

Αθήνα | Πειραιάς + Περίχωρα

Πειραιάς

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών