Στο όμορφο μαγαζί του, ο αμπελουργός Κωνσταντίνος Μακρυδημήτρης σερβίρει κρασί μας μαζί με μικρούς μεζέδες από τον κήπο τους στο Γλινάδο, όπου καλλιεργούν παλιούς σπόρους, συλλέγουν και μεταποιούν φρούτα και λαχανικά, τα οποία προσφέρουν μαζί με το κρασί. Λιαστές ντομάτες, καυτερές πιπεριές, πετιμέζι, γλυκόξινο τουρσί σκορδοκρέμμυδο, τσάτνεϊ με ντομάτα, νεκταρίνι και τζίντζερ, που πηγαίνει τέλεια με τα τυριά, μικρές ελιές κορωνιές, κρίταμο, κάππαρη και άλλα. Αυτά, σκέτα ή σε μπρουσκέτες, μαζί με τα θεϊκά αξιώτικα τυριά από μικρές φάρμες, είναι οι παρτενέρ για τις πάνω από 500 ετικέτες κρασιών που βρίσκουμε στα ράφια τους.
Με καταγωγή από όλη την Ελλάδα και με επίκεντρο τις γηγενείς ελληνικές ποικιλίες, οι οποίες καταλαμβάνουν το 97% του καταλόγου, στον Οινοχώρο διατίθενται όλα τα ΠΟΠ της χώρας, μεγάλη γκάμα από το Αιγαίο, όπως επίσης και το δικό τους κρασί, το Τρανάμπελο Single Vineyard από ντόπιες Ποταμισιές και το Τρανάμπελο Field Blend από Ποταμισιές, Μονεμβασιά και Μανδηλαριά σε χαρμάνι με άλλες ντόπιες ποικιλίες, όπως γίνονταν παλιά.
Για πρώτη χρονιά βρίσκουμε αποκλειστικά εκεί και τα filed blend τοπικών ποικιλιών κρασιά από το καινούργιο τους εγχείρημα, το Eco project, τα οποία προέρχονται από προφυλλοξηρικά αμπέλια στο όρος Ζα και στην Αγιά της Νάξου, αλλά κι από Λημνιό από τη Λήμνο. Από τον Οινοχώρο ψωνίζουμε και λιανική.
Με εφαλτήριο το wine bar, διοργανώνουν γευσιγνωσίες Full Moon μία φορά τον μήνα στο αμπέλι και στον μπαχτσέ, όπου, μετά την ξενάγηση στους κήπους, σερβίρουν φαγητό και κρασί σε ένα τραπέζι λουσμένο στο φως του φεγγαριού.