100 χρόνια μετράει ο φούρνος στο Λεβίδι. Το χωριάτικο ψωμί ζυμώνεται στο χέρι με προζύμι και ψήνεται στον ξυλόφουρνο. Το μαγαζί δεν είναι πάνω από 2×2: ο ξυλόφουρνος, ο αρτοποιός και το μικρό παραθυράκι για να σκύψετε και να κάνετε την παραγγελία σας. Με ωραία, σκληρή κόρα και σφιχτή ψίχα, τρώγεται το ίδιο ευχάριστα και τη δεύτερη και την τρίτη ημέρα. Τυρόπιτες και βουτήματα ψήνονται επίσης στα ξύλα.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.