10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8 σουβλάκια

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το σουμάκ, αλάτι, πιπέρι και το ψαρονέφρι.
  2. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και «ψήνουμε» το ψαρονέφρι (σε δόσεις) για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά. 
  3. Στο ίδιο αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε χωρίς λιπαρή ουσία τις πίτες για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
  4. Απλώνουμε τις πίτες και μοιράζουμε τα κομματάκια κρέατος, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, το γιαούρτι, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
  5. Τυλίγουμε τις πίτες με λαδόκολλα.

Στο ποτήρι μας μια παγωμένη μπίρα, τι άλλο;

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών