10'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 8 σουβλάκιαΔιαδικασία
- Για το ελαφρύ σουβλάκι με ψαρονέφρι, ντοματίνια και γιαούρτι, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το σουμάκ, αλάτι, πιπέρι και το ψαρονέφρι.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και «ψήνουμε» το ψαρονέφρι (σε δόσεις) για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Στο ίδιο αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε χωρίς λιπαρή ουσία τις πίτες για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
- Απλώνουμε τις πίτες και μοιράζουμε τα κομματάκια κρέατος, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, το γιαούρτι, τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
- Τυλίγουμε τις πίτες με λαδόκολλα.
Στο ποτήρι μας μια παγωμένη μπίρα, τι άλλο;