15' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το σιμιγδάλι και τα βράζουμε για 5-6 λεπτά.
  2. Έπειτα ρίχνουμε το σιμιγδάλι και όταν πήξει αποσύρουμε από τη φωτιά.
  3. Σερβίρουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών