ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαρμελάδα βερίκοκοΜαρμελάδα βερίκοκο
20' προετοιμασία
50' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 10'

Υλικά

Βάρος: για 2 βάζα 600 ml

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη μαρμελάδα μήλο - αχλάδι, χωρίς ζάχαρη ξεκινάμε ρίχνοντας σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά και 200 ml νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε το μείγμα να πάρει μία βράση σε δυνατή φωτιά.
  2. Μετριάζουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 38-40 λεπτά, μέχρι η μαρμελάδα να πήξει ελαφρώς. Βγάζουμε το καπάκι, αφαιρούμε την αρμπαρόριζα και βράζουμε για ακόμα 10 λεπτά, μέχρι να δέσει.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.

Άρθρα και Συνταγές με Αχλάδι

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές με Χουρμάδες

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών