10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 12 τμχ

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C. Aπλώνουμε τη βρόμη και τα αμύγδαλα σε ένα ταψί και τα καβουρδίζουμε για 15 λεπτά. Πολτοποιούμε τους χουρμάδες στον πολυκόφτη που διαθέτουμε και τους ανακατεύουμε με τα καρύδια, τη βρόμη και τα αμύγδαλα.
  2. Ζεσταίνουμε το μέλι με το βούτυρο μέχρι να λιώσουν και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Το ανοίγουμε με τα χέρια σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο 20 x 30 εκ. Βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, μέχρι να σφίξει. Κόβουμε σε κομμάτια και διατηρούμε στο ψυγείο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών