30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 6-8

Διαδικασία

  1. Σε μεγάλη, ευρύχωρη σαλατιέρα βάζουμε το κέιλ, προσθέτουμε το αλάτι και τρίβουμε το σαλατικό μέχρι να βγάλει ένα μέρος από τα υγρά του και να πέσει, να μαραθεί. Δεν θα κάνουμε το ίδιο αν βάλουμε μαρούλι.
  2. Προσθέτουμε το λάδι και το ρυζόξιδο και ανακατεύουμε, να βραχούν καλά τα υλικά.
  3. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές με Σταφίδες

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών