15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, στη λειτουργία του γκριλ, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν σχετικά τραγανές.
  2. Σε ένα μικρό μπολ τρίβουμε τη ντομάτα.
  3. Μοιράζουμε την ντομάτα στο ψωμί, πασπαλίζουμε με αλάτι και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
  4. Κόβουμε στη μέση τις φέτες χαμόν ή προσούτο, βάζουμε από ένα κομμάτι σε κάθε φέτα, πάνω από την ντομάτα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών