30'
προετοιμασία
2 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 30'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για την τούρτα με μπισκότα, φτιάχνουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στη συσκευασία.
- Την καλύπτουμε με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά της για να μην κάνει κρούστα και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
- Μόλις κρυώσει η κρέμα, την αφρατεύουμε λίγο με ένα πιρούνι και ρίχνουμε μέσα τα μπισκότα, κρατώντας λίγα για διακόσμηση.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα με αποσπώμενο πάτο (ή σε τσέρκι που ακουμπάμε σε μια πιατέλα).
- Φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία της.
- Αδειάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής μέσα στη φόρμα, πάνω από το προηγούμενο μείγμα και την απλώνουμε ομοιόμορφα παντού.
- Πασπαλίζουμε την επιφάνεια της τούρτας με σπασμένο μπισκότο ή με τρούφα και τοποθετούμε την τούρτα στο ψυγείο ώστε να κρυώσει καλά πριν την κόψουμε.