ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤο πρώτο σουβλάκι της Αθήνας: Από τη Νίκαια του 1924 στο σήμεραΤο πρώτο σουβλάκι της Αθήνας: Από τη Νίκαια του 1924 στο σήμεραΕδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από τα πρώτα 15 θέματα του χρόνου τα 12 έχουν να κάνουν με έξοδο. Προσανατολισμένη μάλιστα στο κρέας. Για την ακρίβεια στο σουβλάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤο σουβλάκι του Λευτέρη του Πολίτη είναι λόγος ν’ αγαπάς την ΑθήναΤο σουβλάκι του Λευτέρη του Πολίτη είναι λόγος ν’ αγαπάς την Αθήνα

Ε, ποιος δεν θα το περίμενε. Το εθνικό street food του Έλληνα, το σουβλάκι, κερδίζει με διαφορά κάθε άλλη επιλογή εξόδου. Βέβαια, για να μην είμαστε άδικοι, υπάρχουν που και που κάποιες… παρεμβολές από τα διόλου ευκαταφρόνητα μπέργκερ, τα πεϊνιρλί, από τα εξίσου αγαπημένα μας παϊδάκια και από την προβατίνα, το φαγητό που έγινε τάση και στην Αθήνα ακόμα και σε κυριλέ εστιατόρια. Οι μεζέδες της Θεσσαλονίκης αποτελούν ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο στη γεύση, και αυτό φαίνεται από τη 13η θέση που παίρνουν στη λίστα με τα 15 πιο δημοφιλή θέματα για το 2022.

Ανάμεσα στα παραπάνω βλέπουμε και το γλυκό που ξεχωρίζει στις προτιμήσεις σας, το γαλακτομπούρεκο αλλά και μια ιδιαίτερη αγάπη για τις συνταγές που άφησε παρακαταθήκη στον γαστρονόμο ο μοναχός Επιφάνιος.

Η σειρά είναι με τη σειρά που εσείς τα επιλέξατε από πάνω προς τα κάτω.

Καλή Χρονιά με υγεία! Να είμαστε καλά να βγαίνουμε ακόμα περισσότερο!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών