5'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε νουντλς με λαχανικά, αυγό και κάσιους, μουλιάζουµε τα νουντλς σε ζεστό νερό ή τα βράζουµε σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ζεσταίνουµε 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι, σοτάρουµε τα κάσιους για 2-3 λεπτά ή µέχρι να χρυσίσουν και τα βγάζουµε από το τηγάνι. Προσθέτουµε στο τηγάνι το κρεµµύδι, το τσιγαρίζουµε για 4-5 λεπτά ή µέχρι να ροδίσει έντονα και το στραγγίζουµε σε απορροφητικό χαρτί.
- Βράζουµε τα αυγά σε νερό για 10 λεπτά, µέχρι να γίνουν σφιχτά, και τα βάζουµε αµέσως σε κρύο νερό. Όταν κρυώσουν, τα καθαρίζουµε και τα κόβουµε στα τέσσερα.
- Μαγειρεύουµε τον αρακά σε ένα σκεύος µε βραστό νερό µέχρι να µαλακώσει, για 5-6 λεπτά περίπου.
- Ζεσταίνουµε το υπόλοιπο λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουµε τα καρότα, τα πράσα και την καυτερή πιπεριά, ανακατεύοντας για 1 λεπτό. Προσθέτουµε το κέτσαπ, τη σάλτσα σόγιας και τα νουντλς, και µαγειρεύουµε για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να µην κολλήσουν τα νουντλς στο σκεύος.
- Σερβίρουµε σε πιατέλα και γαρνίρουµε µε τον αρακά, τα κάσιους, το τσιγαρισµένο κρεµµύδι και το αυγό.