15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 10-12 μεγάλα μπισκότα

Διαδικασία

  1. Για τα μπισκότα σοκολάτας χωρίς αλεύρι, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C, στον αέρα.
  2. Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη άχνη και το κακάο.
  3. Προσθέτουμε τη βανιλίνη και το αλάτι και ανακατεύουμε.
  4. Χτυπάμε στο μίξερ, με το σύρμα, τα ασπράδια σε ελαφριά μαρέγκα και ενσωματώνουμε σε αυτή τα στερεά υλικά του μπολ.
  5. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και τα χοντροσπασμένα καρύδια και ανακατεύουμε.
  6. Θα προκύψει ένα υδαρές μείγμα, το οποίο μοιράζουμε στα καραμελόχαρτα, από 2 κουτ. σούπας στο καθένα.
  7. Τοποθετούμε τα καραμελόχαρτα πάνω σε ένα ταψί ή στη λαμαρίνα του φούρνου και τα βάζουμε στον φούρνο για 15 – 18 λεπτά.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Καρύδια

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών