15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για τη βινεγκρέτ

Διαδικασία

  1. Βάζουμε τα μαρουλόφυλλα το ένα πάνω στο άλλο και τα κρατάμε σφιχτά με το χέρι.
  2. Με ένα μεγάλο μαχαίρι τα κόβουμε όσο πιο λεπτά μπορούμε.
  3. Τα βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος και προσθέτουμε το φινόκιο, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια.
  4. Ανακατεύουμε καλά.
  5. Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ και τα χτυπάμε μέχρι να προκύψει μια ομοιογενής σάλτσα.
  6. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ, σκορπίζουμε τις ελιές και σερβίρουμε.

Μυστικά

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μερικές ελιές.

Άρθρα και Συνταγές με Μαρούλι

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών