ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSpritz με ελληνικό αψέντι, ρετσίνα και άλμηSpritz με ελληνικό αψέντι, ρετσίνα και άλμη
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε dry Martini and Τonic, αρχικά βάζουμε σε ένα ποτήρι λίγο πάγο.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το βερμούτ και τη φλούδα λεμονιού και αφήνουμε για λίγα λεπτά να παγώσει.
  3. Σε ένα ποτήρι του μαρτίνι βάζουμε πάγο.
  4. Προσθέτουμε το τζιν.
  5. Γεμίζουμε το ποτήρι με τόνικ.
  6. Γαρνίρουμε με τη φέτα πορτοκαλιού και το λουλούδι.
  7. Σε ένα σφηνάκι σουρώνουμε από τον πάγο το βερμούτ.
  8. Προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και σερβίρουμε δίπλα στο ποτήρι του μαρτίνι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 44.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών