ΜΑΓΑΖΙΑ

Meat me: oλοκαίνουργιο κρεοπωλείο στον Πειραιά

Με εγγύηση την πολύχρονη εμπειρία της, η Ντέπυ Ασβεστά μάς δίνει ραντεβού στο νέο, σύγχρονης αισθητικής κρεοπωλείο της.

27.07.2016| Updated: 31.10.2023
Meat me: oλοκαίνουργιο κρεοπωλείο στον Πειραιά

Με εγγύηση την πολύχρονη εμπειρία της, η Ντέπυ Ασβεστά μάς δίνει ραντεβού στο νέο, σύγχρονης αισθητικής κρεοπωλείο της.

Meat me, στο κέντρο του Πειραιά, μια εναλλακτική πρόταση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής. Επικεντρώνεται στα μαριναρισμένα, προετοιμασμένα κρεοσκευάσματα, που λύνουν τα χέρια στους εργαζομένους που διαθέτουν λίγο χρόνο για μαγείρεμα. Εδώ θα βρούμε από μπριζόλες με ποικίλες μαρινάδες μέχρι γεμιστά ρολά, μπιφτέκια από διάφορα κρέατα με ενδιαφέρουσες γεμίσεις, σουβλάκια, μείγματα για τηγανιά, πανέ, μαρινάτο χοιρινό μπούτι με την πέτσα του και άλλα. Ωστόσο η βασική επιδίωξη της δυναμικής Ντέπυς είναι να προμηθεύεται καλό ελληνικό κρέας. Σημειώστε πως, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, φέρνει χοιρινά Κορινθίας, μοσχάρια από μικρές ελληνικές φάρμες, κοτόπουλα βιολογικά, βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας Βέροιας και, επιπλέον, μια αρκετά μεγάλη γκάμα από black angus. Επίσης στο Meat me θα βρούμε και κάποια deli προϊόντα που σχετίζονται με το κρέας, όπως καρυκεύματα και σάλτσες. Η περιποίηση φιλική, φροντισμένη στη λεπτομέρεια!

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Κρεοπωλεία

Αθήνα | Πειραιάς + Περίχωρα

Πειραιάς

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών