ΑΓΟΡΑ

Ραβανί στου Παγούδη

Εκδρομή στην Αίγινα (part 1)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Σιροπιαστά σε πλαστικό κεσεδάκι για να τα φάτε στο δρόμο θα προμηθευτείτε από τον Παγούδη. Σας προτείνω το ραβανί-που-είναι-σαν-σάμαλι και το γαλακτομπούρεκο. Για σίγουρη υπεργλυκαιμία, ζητήστε να σας προσθέσει στη μερίδα σας μία μπάλα παγωτό φυστίκι. Οι συνταγές των σιροπιαστών είναι από τους παππούδες του σημερινού ιδιοκτήτη, που ήρθαν από την Πόλη το 1920.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών