ΑΓΟΡΑ

Ραβανί στου Παγούδη

Εκδρομή στην Αίγινα (part 1)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Σιροπιαστά σε πλαστικό κεσεδάκι για να τα φάτε στο δρόμο θα προμηθευτείτε από τον Παγούδη. Σας προτείνω το ραβανί-που-είναι-σαν-σάμαλι και το γαλακτομπούρεκο. Για σίγουρη υπεργλυκαιμία, ζητήστε να σας προσθέσει στη μερίδα σας μία μπάλα παγωτό φιστίκι. Οι συνταγές των σιροπιαστών είναι από τους παππούδες του σημερινού ιδιοκτήτη, που ήρθαν από την Πόλη το 1920.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών