ΕΞΟΔΟΣ

Τα γλυκά του Ourse πάνε στο Athénée

Κυριακάτικο brunch στο Athénée με τα γλυκά του ταλαντούχου pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη.

11.02.2022
Τα γλυκά του Ourse πάνε στο Athénée

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου Ourse «μετακομίζουν» για τις επόμενες τέσσερις Κυριακές στο Athénée, στο κέντρο της Αθήνας. Από αυτή τη Κυριακή μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου, όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία, παρέα με το καθιερωμένο brunch, να δοκιμάσουν πολλά από τα υψηλής τεχνικής γλυκά του pastry chef που έχει διαγράψει αξιόλογη πορεία σε κουζίνες σπουδαίων και βραβευμένων εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο brunch μενού του Athénée θα περιλαμβάνονται signature δημιουργίες του Σπύρου Πεδιαδιτάκη, όπως το Crunchy Apple – ένα εστιατορικό επιδόρπιο που περιλαμβάνεται και στο νέο του βιβλίο «Notebook: Pastries For Restaurants», όπως επίσης και γλυκά που φέρουν την υπογραφή του και έχουν ενταχθεί σε μενού διάσημων εστιατορίων. Οι καλεσμένοι του Athénée θα μπορέσουν επίσης δοκιμάσουν κάποια από τα δημοφιλή γλυκά του Ourse, μεταξύ των οποίων τη γεμάτη ένταση τάρτα λεμόνι, την St. Honoré, το Paris-Aegina (η εκδοχή του Ourse στο κλασικό Paris-Brest), τις σοκολάτες και τα ιδιαίτερα σοκολατάκια.

Τα κομψά, λεπτοδουλεμένα γλυκά με την εντυπωσιακή εμφάνιση και την πολυπλοκότητα γεύσεων και υφών θα παρουσιαστούν στον μπουφέ του Athénée συνοδεύοντας ιδανικά το πλούσιο brunch.

Athénée

Βουκουρεστίου 9, Αθήνα

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

All day

Αθήνα

Σύνταγμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών