ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑρνίσια παϊδάκια από την ΑυστραλίαΑρνίσια παϊδάκια από την Αυστραλία
1 ώρα και 10' προετοιμασία
25' ψήσιμο
Σύνολο: 1 ώρα και 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη μαρινάδα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε χοιρινά παϊδάκια BBQ, σε ένα ταψί ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και προσθέτουμε το κρέας. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα να μαριναριστούν. Σκουπίζουμε τα παϊδάκια με χαρτί κουζίνας από τη μαρινάδα και τα βάζουμε στη σχάρα.

Ψήσιμο

  1. Ψήνουμε στα κάρβουνα ή σε ψησταριά υγραερίου, σε δυνατή φωτιά, για περίπου 20-25 λεπτά, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Η δοκιμή μας

  1. Ψήσαμε τα παϊδάκια σε ψησταριά υγραερίου (11,8 ΚW) σε δυνατή φωτιά και σε καλά λαδωμένη σχάρα. Χρειάστηκαν 10 λεπτά μέχρι να ψηθούν από τη μία πλευρά και να ξεκολλούν εύκολα από τη σχάρα. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε.

Μυστικά

*Την βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, στο ράφι με τα έθνικ τρόφιμα.

Άρθρα και Συνταγές με Κρέας

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών