25' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Για το κουσκούς με χουρμάδες, κουκουνάρι και δυόσμο, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ζωμό κοτόπουλου μέχρι να κοχλάσει. Αποσύρουμε και αδειάζουμε σε βαθύ μπολ, ρίχνουμε το κουσκούς, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε για 15 λεπτά να πιεί τα υγρά. Το αφρατεύουμε με 2 πιρούνια.
  2. Προσθέτουμε τους ξερούς χουρμάδες, ψιλοκομμένους, το δυόσμο, το μαιντανό, τα κουκουνάρια, το ξύσμα απο λεμόνι, το τζίντζερ, το λάδι και το αλατοπίπερο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές με Κους κους

Άρθρα και Συνταγές με Χουρμάδες

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών