Μια κρύα μακαρονοσαλάτα με άρωμα ελληνικό, έτοιμη στο πι και φι!

10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό.
  2. Στο μεταξύ, κόβουμε τα λαχανικά και τη φέτα σε καρεδάκια και τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε την κάππαρη, το κουκουνάρι, τα φύλλα φρέσκου βασιλικού και το ελαιόλαδο.
  3. Τέλος, προσθέτουμε στο μπολ με το μείγμα λαχανικών τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών