κυδώνια με λίγο από το σιρόπι τους μπορούν να σερβιριστούν και δίπλα σε μια λευκή κρέμα, σε παγωτό ή σε κέικ.
Σε ένα πιατάκι ή ένα μπολάκι, αυτό το γλυκό κλείνει υπέροχα ένα γεύμα ή δείπνο, ενώ σκέτα τα![Τυρόπιτα γλυκιά με αμύγδαλα και μέλι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/tyro-pita-glykia-me-amy-gdala_kai-meli_gastronomos-420x560.jpg?v=1721214419)
κυδώνια με λίγο από το σιρόπι τους μπορούν να σερβιριστούν και δίπλα σε μια λευκή κρέμα, σε παγωτό ή σε κέικ.
Σε ένα πιατάκι ή ένα μπολάκι, αυτό το γλυκό κλείνει υπέροχα ένα γεύμα ή δείπνο, ενώ σκέτα ταΗ συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 188.