ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜοσχάρι κρασάτο με μανιτάρια, κόλιανδρο και ποικιλία μυρωδικώνΜοσχάρι κρασάτο με μανιτάρια, κόλιανδρο και ποικιλία μυρωδικών
15' προετοιμασία
1 ώρα και 30' ψήσιμο
1 ώρα αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 45'

Υλικά

Μερίδες: 6-8

Διαδικασία

  1. Σε μεγάλο μπολ ή σε λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, να μαριναριστεί το κρέας.
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  3. Βάζουμε δύο μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας σε ένα μεγάλο ταψί, το ένα σταυρωτά πάνω στο άλλο. Στο κέντρο αδειάζουμε το κρέας με τη μαρινάδα (πολύ προσεκτικά, για να μη χυθεί το υγρό ολόγυρα) και τυλίγουμε σε πακέτο. Για ασφάλεια, το δένουμε σε διάφορα σημεία με σπάγκους.
  4. Ψήνουμε για περίπου 1 1⁄2 ώρα, μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών