Για τη 13η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Δεκίρη.

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2-3 άτομα

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Κόβουμε από το επάνω μέρος κάθε ντομάτας ένα καπάκι και αφαιρούμε λίγο από τη σάρκα της.
  2. Ανακατεύουμε τους κύβους της μοτσαρέλας με τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
  3. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
  4. Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα αυτό.
  5. Χτυπάμε όλα τα υλικά της σάλτσας στο μπλέντερ (ή στο μούλτι).
  6. Περιχύνουμε κάθε ντομάτα με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών