Η καυτερή τσίλι σος απογειώνει το σάντουιτς αυτό. Σου έχουμε και την σπιτική εναλλακτική της για να ετοιμάσεις τη δική σου.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 2 άτομα

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα αυγά για 6΄- 8΄και μόλις κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
  2. Σε ένα μπολ λιώνουμε με ένα πιρούνι τη σάρκα του αβοκάντο, προσθέτουμε το χυμό λάιμ ή λεμόνι, αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  3. Απλώνουμε το μείγμα του αβοκάντο σε στο ψωμί και από πάνω στρώνουμε τις φέτες των αυγών.
  4. Περιχύνουμε με την τσίλι σος, λίγα τρυφερά φύλλα ρόκας και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών