φέτα ισορροπεί και ολοκληρώνει το σύνολο.
Φαγητό της θαλπωρής με ελάχιστα υλικά αλλά τόνους νοστιμιάς. Πρώτα ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις ροδέλες πατάτας και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι που χαρίζει έξτρα γλύκα στο πιάτο. Η αλμυρούτσικη
φέτα ισορροπεί και ολοκληρώνει το σύνολο.
Φαγητό της θαλπωρής με ελάχιστα υλικά αλλά τόνους νοστιμιάς. Πρώτα ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις ροδέλες πατάτας και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι που χαρίζει έξτρα γλύκα στο πιάτο. Η αλμυρούτσικηΜπίρα ή έναν ροδίτη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 126.