Πρωτότυπο και ξεχωριστό σνακ, που πλάι σε μια σαλάτα γίνεται ωραιότατο γεύμα.

10' προετοιμασία
7' μαγείρεμα
Σύνολο: 17 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν και να πιουν τα περισσότερα από τα υγρά που θα βγάλουν, για περίπου 7-8 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τη μαστίχα διαλυμένη στο λεμονοχυμό, σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό, ώστε να σκορπίσει η μαστίχα το άρωμά της και αποσύρουμε.
  3. Αλείφουμε τις δύο φέτες του ψωμιού με το κρεμώδες τυρί, βάζουμε από πάνω τη λούζα, τη γραβιέρα και μια στρώση από τα σοταρισμένα μανιτάρια, προσθέτουμε φύλλα ρόκας και κλείνουμε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού.
  4. Συνοδεύουμε με: Αγγουροντοματοσαλάτα ή πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας με μια απλή βινεγκρέτ με μουστάρδα απαλή.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών