![Τυρόπιτα γλυκιά με αμύγδαλα και μέλι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/tyro-pita-glykia-me-amy-gdala_kai-meli_gastronomos-420x560.jpg?v=1721214419)
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: για 1/2 κιλόΔιαδικασία
- Χτυπάμε στο μούλτι 2 κουτ. σούπας από τη βρώμη, 1 κουτ. σούπας από τα αμύγδαλα και 1 κουτ. σούπας από τις σταφίδες.
- Αναμειγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ.
- Ρίχνουμε και τα υλικά που χτυπήσαμε στο μπολ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Διατηρείται σε αεροστεγές βάζο.
Μυστικά
Προσθέτουμε ό,τι μας αρέσει από ξηρούς καρπούς και από αποξηραμένα φρούτα, για παράδειγμα, φουντούκια, δαμάσκηνα, ηλιόσπορους , κολοκυθόσπορους, καρύδια. Αν θέλουμε, μπορούμε να τα κάνουμε με ζάχαρη προσθέτοντας 2 - 3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη.