10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: για 2 τορτίγιεςΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε τορτίγια με φυστικοβούτυρο και κυδωνόπαστο, αρχικά αλείφουμε τις τορτίγιες με το κυδωνόπαστο και μετά με το φυστικοβούτυρο. Επειδή κολλάνε και τα δύο υλικά, ίσως μας δυσκολέψει ελαφρώς. Δεν πειράζει, όμως, να ανακατευτούν οι στρώσεις.
- Σκορπίζουμε το μούσλι ή το αμύγδαλο, αν βάλουμε, τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε σε ροδέλες.
- Σερβίρουμε την τορτίγια σε πιατέλα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 117.