ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπισκοτογλυκό με γεύση black forestΜπισκοτογλυκό με γεύση black forest
30' προετοιμασία
7 ώρες αναμονή
Σύνολο: 7 ώρες και 30'

Υλικά

Μερίδες: 9

Διαδικασία

  1. Για το μπισκοτογλυκό αρχικά θρυμματίζουμε περίπου 30 γρ. από τα maltesers.
  2. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια.
  3. Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί.
  4. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  5. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για τουλάχιστον 1 ώρα.
  6. Ενσωματώνουμε τα ολόκληρα maltesers, δηλαδή τα 150 γρ. και τα σπασμένα μπισκότα, ανακατεύοντας απαλά.
  7. Ντύνουμε με μεμβράνη ή λαδόκολλα μια μακρόστενη φόρμα για κέικ και αδειάζουμε εκεί το μείγμα μας.
  8. Ρίχνουμε από πάνω τα θρυμματισμένα maltesers και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4 - 6 ώρες.
  9. Ξεφορμάρουμε το μπισκοτογλυκό τραβώντας προς τα πάνω τη μεμβράνη ή τη λαδόκολλα και κόβουμε σε φέτες.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών