ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜανιτάρια γεμιστά με τυρί και ρύζι από την ΙσπανίαΜανιτάρια γεμιστά με τυρί και ρύζι από την Ισπανία
10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί αρχικά προθερμαίνουμε το γκριλ.
  2. Αλείφουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για περίπου 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν.
  3. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο,μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, μοιράζουμε το μείγμα σταμανιτάρια, τα καλύπτουμε με το κατσικίσιο τυρί και ξαναβάζουμε τα μανιτάρια στο γκριλ για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρί.
  5. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με φυλλαράκια άνηθου και σερβίρουμε τα μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί συνοδεία φρέσκου ψωμιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 91.

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές με Σπανάκι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών