ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣπαγγέτι αματριτσιάναΣπαγγέτι αματριτσιάνα
15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σπαγγέτι με έτοιμες φιλεταρισμένες σαρδέλες και άνηθο, σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους και τα στραγγίζουμε.
  2. Παράλληλα, σοτάρουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
  3. Προσθέτουμε το κρασί και βράζουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τις σαρδέλες, τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα κουκουνάρια και ανακατεύουμε.
  4. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με καροτοσαλάτα με μπόλικο άνηθο.

Στο ποτήρι μας μια Σαντορίνη δεξαμενής.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Σαρδέλα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών