40' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 5'

Υλικά

Μερίδες: 9 κομμάτια

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί, δηλαδή μέσα σε ένα ανοξείδωτο μπολ, στερεωμένο πάνω σε μια κατσαρόλα στην οποία σιγοβράζει λίγο νερό.
  2. Παράλληλα, χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να φτιάξουμε ένα αφράτο και ανοιχτόχρωμο μείγμα.
  3. Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε με ελαστική σπάτουλα (μαρίζ).
  4. Προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και τέλος ρίχνουμε τα αχλάδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να σκορπίσουν σε όλο το μείγμα.
  5. Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψάκι με διαστάσεις 20 x 20 εκ. και αδειάζουμε εκεί το μείγμα.
  6. Το ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 160°-170°C. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αχλάδι

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών