Από τις 6 Νοεμβρίου το «Le Sunday Brunch», του Athénée φιλοξενεί τα γλυκά του βραβευμένου pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη και της ταλαντούχας ομάδας του γνωστού ζαχαροπλαστείου των Νοτίων Προαστίων Ourse.
Το brunch περιλαμβάνει κάποια από τα πιο αγαπημένα γλυκά του Ourse όπως η Flan Parisien, η τάρτα λεμόνι, η St. Honore σε δύο εκδοχές – βανίλια και σοκολάτα, το Paris–Aegina (η εκδοχή του Ourse στο κλασικό Paris-Brest), αλλά και το εικονικό «cookie» σοκολάτας, που αποτελείται από μους βανίλιας Μαδαγασκάρης, είναι πολύ αέρινο και απαλό. Και με απίστευτη γέμιση σοκολάτα και πραλίνα φουντουκιού.
Οι επισκέπτες του Athénée θα έχουν επίσης τη δυνατότητα για όλο τον Νοέμβριο να προμηθευτούν τις χειροποίητες μπάρες σοκολάτας και τα σοκολατάκια του Ourse.
Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, Τ/210-32.51.430