ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣκρέπες 19 συνταγέςΚρέπες: 19 συνταγές για το σνακ που δεν χορταίνουμε ποτέ

Τι κοινό έχουν τα pancakes με τις κρέπες και τις τηγανίτες; Έχουν όλα ως βάση έναν απλό χυλό και ψήνονται στο τηγάνι. Είναι πραγματικά τα πιο εύκολα σνακ, γίνονται με ελάχιστα (και πολύ βασικά) υλικά που συνήθως όλοι έχουμε στο σπίτι και σερβίρονται εκείνη την ώρα. Το ωραίο με αυτά είναι ότι μας παρέχουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων ως προς τα υλικά με τα οποία θα τα συνοδεύσουμε και αναλόγως του τι τραβάει η όρεξή μας μπορούμε να ετοιμάσουμε γλυκές ή αλμυρές εκδοχές.

Παρακάτω, έχουμε επιλέξει 20 συνταγές και από τις τρεις κατηγορίες. Έχουμε κρέπες με μπανάνα και σοκολάτα, αλλά και σούπερ καλοκαιρινές κρέπες με ροδάκινα καραμελωμένα στο τηγάνι. Κρέπες γεμιστές με κρέμα γιαουρτιού αλλά και κρέπες όπως τις κάνουν στη Θράκη, λουσμένες με αρωματικό ζωμό από κότα.

Για το πρωινό μας έχουμε βάλει στο μάτι να φτιάξουμε τα pancakes με λεμόνι και ρικότα, αλλά θα τολμήσουμε να φτιάξουμε και τα άλλα που μοιάζουν με ρολό κανέλας. Κι επειδή μας αρέσει να εμπνεόμαστε και από τις ξένες κουζίνες, δεν θα πούμε όχι στις απίθανες κρεπ σουζέτ με άρωμα πορτοκαλιού ή στις αυστριακές τηγανίτες του αυτοκράτορα. Όρεξη να ‘χουμε να φτιάχνουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΞυπνήστε, φτιάξαμε pancakes!Ξυπνήστε, φτιάξαμε pancakes!

Δείτε εδώ 20 συνταγές για pancakes, κρέπες και τηγανίτες:

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Φρούτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών