10' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
  2. Πλένουμε τα φρούτα και τα καθαρίζουμε από τη φλούδα και τα κουκούτσια τους. Τα κόβουμε στα 4 και τα τυλίγουμε σε μια λαδόκολλα.
  3. Τα ψήνουμε για 30 λεπτά.
  4. Βγάζουμε τα φρούτα από τον φούρνο και ανοίγουμε τη λαδόκολλα.
  5. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα πολτοποιούμε στο μίξερ μαζί με την κανέλα.
  6. Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας τα δημητριακά.
  7. Μοιράζουμε τα θρυμματισμένα δημητριακά σε 4 μπολάκια, κρατώντας μερικά για γαρνίρισμα.
  8. Μοιράζουμε τον πουρέ φρούτων στα μπολάκια και γαρνίρουμε με λίγα δημητριακά και ελάχιστη κουβερτούρα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών