ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπέργκερ με φιλέτο κοτόπουλου και κέτσαπ τσιπότλεΜπέργκερ με φιλέτο κοτόπουλου και κέτσαπ τσιπότλε
10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Τεμάχια: 4

Διαδικασία

  1. Λαδώνουμε με ελάχιστο λάδι τα φιλέτα κοτόπουλου, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο τηγάνι ή στη γκριλιέρα για περίπου 15-20΄, γυρίζοντας τα και από τις 2 πλευρές ώστε να ψηθούν καλά.
  2. Κόβουμε τις δυο ντομάτες και το κρεμμύδι σε ροδέλες πάχους 1 εκ, τις λαδώνουμε ελαφρώς και τις ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά και από τις 2 πλευρές, ίσα να καραμελώσουν.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, με τη λουίζα και τη γλυκιά πάπρικα.
  4. Στο πιάτο, βάζουμε μια φέτα ψωμί, μια ροδέλα ντομάτας, μια ροδέλα κρεμμύδι, το ένα στήθος κοτόπουλου, 1 κουταλιά γιαούρτι, κρεμμύδι, ντομάτα και κλείνουμε με μια φέτα ψωμί.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών