Για την 4η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ανδριάνας Φιλιππίδου.

10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Λαδώνουμε με ελάχιστο λάδι τα φιλέτα κοτόπουλου, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στο τηγάνι ή στη γκριλιέρα για περίπου 15-20΄, γυρίζοντας τα και από τις 2 πλευρές ώστε να ψηθούν καλά. Κόβουμε τις δυο ντομάτες και το κρεμμύδι σε ροδέλες πάχους 1 εκ, τις λαδώνουμε ελαφρώς και τις ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά και από τις 2 πλευρές, ίσα να καραμελώσουν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, με τη λουίζα και τη γλυκιά πάπρικα.
  2. Στο πιάτο, βάζουμε μια φέτα ψωμί, μια ροδέλα ντομάτας, μια ροδέλα κρεμμύδι, το ένα στήθος κοτόπουλου, 1 κουταλιά γιαούρτι, κρεμμύδι, ντομάτα και κλείνουμε με μια φέτα ψωμί.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών