
10'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για την συνταγή φιογκάκια με λαχανάκια Βρυξελλών και γιαούρτι ξεκινάμε βράζοντας τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει
- Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα.
- Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο με τα λαχανάκια, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε το μείγμα στα μακαρόνια.
- Προσθέτουμε και το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε να αναμειχθούν και σερβίρουμε τα φιογκάκια με λαχανάκια Βρυξελλών και γιαούρτι.
Μια Μαλαγουζιά, θα ταιριάξει απίστευτα με αυτά τα πανεύκολα και νόστιμα ζυμαρικά!
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 164.