ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦιογκάκια με ντοματίνια, μαϊντανό και γιαούρτιΦιογκάκια με ντοματίνια, μαϊντανό και γιαούρτι
10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για την συνταγή φιογκάκια με λαχανάκια Βρυξελλών και γιαούρτι ξεκινάμε βράζοντας τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα με νερό που κοχλάζει
  2. Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα.
  3. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο με τα λαχανάκια, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε το μείγμα στα μακαρόνια.
  5. Προσθέτουμε και το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε να αναμειχθούν και σερβίρουμε τα φιογκάκια με λαχανάκια Βρυξελλών και γιαούρτι.

Μια Μαλαγουζιά, θα ταιριάξει απίστευτα με αυτά τα πανεύκολα και νόστιμα ζυμαρικά!

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 164.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών