Όλο το ζουμί στη συνταγή αυτή είναι η ιδιαίτερη κοπή της μοσχαρίσιας στηθοπλευράς. Γνωστή κυρίως ως κορεάτικη «galbi» (=παϊδάκι στα κορεάτικα) ή «asado de tira» (=λωρίδα ψητού, στα λατινοαμερικάνικα), εγγυάται ένα από τα νοστιμότερα, τρυφερότερα και ζουμερότερα κομμάτια μοσχαριού στη σχάρα. Η στηθοπλευρά κόβεται σε λεπτά κομμάτια, κάθετα προς τα κόκαλα, ώστε κάθε κομμάτι να μοιάζει με μια μακριά λωρίδα, μια πανσέτα. Έτσι θα το ζητήσουμε και από τον κρεοπώλη μας, αλλά θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η κοπή αυτή γίνεται μόνο με πριόνι-κορδέλα που δεν διαθέτουν όλα τα κρεοπωλεία. Θα πρέπει επίσης να κάνουμε την παραγγελία μας εγκαίρως, καθώς το κρέας που θα κοπεί στην κορδέλα πρέπει να μπει πρώτα για λίγο στην κατάψυξη, αλλιώς δεν κόβεται (ενδεικτικά, το κάνουν τα κρεοπωλεία: Στέλιος, Λίτσας, Orimasis, Κρεοτεχνείο Γεωργιάδη κ.ά)
