15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4-5

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα καρύδας με το ταχίνι, την άχνη και τη λιωμένη κουβερτούρα μέχρι να γίνει ένα τέλεια ομογενοποιημένο μείγμα.
  2. Μοιράζουμε σε μπολ και σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με νιφάδες καρύδας.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 155.

Άρθρα και Συνταγές με Καρύδα

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές με Ταχίνι

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών