15'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
- Στο τέλος, κρατάμε 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) από το νερό όπου τα βράσαμε.
- Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκύθια, τις πιπεριές και το τζίντζερ για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ροδίσουν.
- Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα 200 ml νερό (από το βράσιμο των ζυμαρικών) και μαγειρεύουμε για άλλα 6-8 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τον άνηθο και τον μαϊντανό και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά, ίσα να μαραθούν τα ντοματίνια.
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Στο ποτήρι μας ένα ελληνικό ροζέ!