ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΛαζάνια με μελιτζάνες και ξινομυζήθρα
15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
  2. Στο τέλος, κρατάμε 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) από το νερό όπου τα βράσαμε.
  3. Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκύθια, τις πιπεριές και το τζίντζερ για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ροδίσουν.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα 200 ml νερό (από το βράσιμο των ζυμαρικών) και μαγειρεύουμε για άλλα 6-8 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  5. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τον άνηθο και τον μαϊντανό και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά, ίσα να μαραθούν τα ντοματίνια.
  6. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Στο ποτήρι μας ένα ελληνικό ροζέ!

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Μελιτζάνες

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών