15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
  2. Στο τέλος, κρατάμε 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) από το νερό όπου τα βράσαμε.
  3. Στο μεταξύ, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκύθια, τις πιπεριές και το τζίντζερ για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να ροδίσουν.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα 200 ml νερό (από το βράσιμο των ζυμαρικών) και μαγειρεύουμε για άλλα 6-8 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  5. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τον άνηθο και τον μαϊντανό και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά, ίσα να μαραθούν τα ντοματίνια.
  6. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Στο ποτήρι μας ένα ελληνικό ροζέ!

Συνταγές με Κολοκυθάκια

Συνταγές με Μακαρόνια

Συνταγές με Μελιτζάνες

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών