ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜακαρονάδα cacio e pepe (βίντεο)Cacio e pepe (βίντεο)
15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
  2. Βάζουμε τα κυβάκια ψωμιού σε ένα ταψί σε μονή στρώση, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να γίνουν τραγανά. Οταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς.
  3. Eν τω μεταξύ, σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  4. Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά.
  5. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το σκορδόλαδο.
  6. Τα «ψήνουμε» για 1 λεπτό και τα αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  7. Προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και γαρνίρουμε με τα κρουτόν.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών