15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
  2. Βάζουμε τα κυβάκια ψωμιού σε ένα ταψί σε μονή στρώση, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να γίνουν τραγανά. Οταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς.
  3. Eν τω μεταξύ, σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  4. Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά.
  5. Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το σκορδόλαδο.
  6. Τα «ψήνουμε» για 1 λεπτό και τα αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  7. Προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και γαρνίρουμε με τα κρουτόν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών