5' προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 13 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει 2-3 λεπτά πιο λίγο από ό,τι αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Εν τω μεταξύ σε μία άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ζωμό με το βούτυρο μέχρι το βούτυρο να λιώσει.
  3. Μεταφέρουμε τα μακαρόνια με μια τσιμπίδα (μαζί και τα λίγα νερά που θα μεταφέρουν) στην κατσαρόλα με το ζωμό. (Δεν χρειάζεται να τα σουρώσουμε).
  4. Βράζουμε τα μακαρόνια για άλλα 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
  5. Απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε άφθονο πιπέρι και το τυρί και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως τη μακαρονάδα cacio e pepe.

Συνταγές με Ζυμαρικά

Συνταγές με Μακαρόνια

Συνταγές με Τυρί

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών