5' προετοιμασία
8' μαγείρεμα
Σύνολο: 13'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει 2-3 λεπτά πιο λίγο από ό,τι αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Εν τω μεταξύ σε μία άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ζωμό με το βούτυρο μέχρι το βούτυρο να λιώσει.
  3. Μεταφέρουμε τα μακαρόνια με μια τσιμπίδα (μαζί και τα λίγα νερά που θα μεταφέρουν) στην κατσαρόλα με το ζωμό. (Δεν χρειάζεται να τα σουρώσουμε).
  4. Βράζουμε τα μακαρόνια για άλλα 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
  5. Απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε άφθονο πιπέρι και το τυρί και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως τη μακαρονάδα cacio e pepe.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών