10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τα κρουασανάκια σε μικρότερα κομμάτια μέσα σε ένα πυρέξ. Θα πρέπει να καλυφθεί ολόκληρη η επιφάνεια του πυρέξ. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το γάλα, το τυρί, τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια και τα χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη να ομογενοποιηθούν. Θα πρέπει να έχουμε έναν αραιό χυλό. Σκορπίζουμε πάνω από τα κρουασανάκια τα κομματάκια φράουλας. Περιχύνουμε με τον χυλό, φροντίζοντας να πάει παντού. Ψήνουμε την πουτίγκα για περίπου 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C.
  2. Μυστικά
  3. Προτού σερβίρουμε, μπορούμε να πασπαλίσουμε την επιφάνεια του γλυκού με κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη.
  4. Η πουτίγμα προορίζεται για να φαγωθεί την ίδια μέρα. Πιστέψτε μας, θα την καταφέρετε χωρίς δυσκολία!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών