10'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για την πουτίγκα με έτοιμα κρουασανάκια αρχίζουμε κόβοντας τα κρουασανάκια σε μικρότερα κομμάτια μέσα σε ένα πυρέξ. Θα πρέπει να καλυφθεί ολόκληρη η επιφάνεια του πυρέξ.
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ το γάλα, το τυρί, τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια και τα χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη να ομογενοποιηθούν. Θα πρέπει να έχουμε έναν αραιό χυλό.
- Σκορπίζουμε πάνω από τα κρουασανάκια τα κομματάκια φράουλας.
- Περιχύνουμε με τον χυλό, φροντίζοντας να πάει παντού.
- Ψήνουμε την πουτίγκα για περίπου 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C.
Μυστικά
- Προτού σερβίρουμε, μπορούμε να πασπαλίσουμε την επιφάνεια του γλυκού με κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη.
- Η πουτίγκα προορίζεται για να φαγωθεί την ίδια μέρα. Πιστέψτε μας, θα την καταφέρετε χωρίς δυσκολία!