ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπισκοτογλυκό με MaltesersΜπισκοτογλυκό με Maltesers
5' προετοιμασία
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 5'

Υλικά

Βάρος: για περίπου 1 κιλό

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το πανεύκολο μπισκοτογλυκό με καρύδια, ξεκινάμε και λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  2. Αποσύρουμε, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα μπισκότα, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
  3. Ενσωματώνουμε τα καρύδια.
  4. Ντύνουμε με λαδόκολλα ένα τετράγωνο ταψάκι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
  5. Βάζουμε το μπισκοτογλυκό στο ψυγείο για 2-3 ώρες και το κόβουμε σε κομματάκια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 19.

Άρθρα και Συνταγές με Καρύδια

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών