
5'
προετοιμασία
3 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 5'
Υλικά
Βάρος: για περίπου 1 κιλόΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε το πανεύκολο μπισκοτογλυκό με καρύδια, ξεκινάμε και λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Αποσύρουμε, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα μπισκότα, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
- Ενσωματώνουμε τα καρύδια.
- Ντύνουμε με λαδόκολλα ένα τετράγωνο ταψάκι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
- Βάζουμε το μπισκοτογλυκό στο ψυγείο για 2-3 ώρες και το κόβουμε σε κομματάκια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 19.