5'
προετοιμασία
6' ψήσιμο
Σύνολο: 11'
Υλικά
Μερίδες: Για 4 ατομικές πίτσεςΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε πίτσα με φρέσκα κρεμμυδάκια, μοτσαρέλα και δυόσμο, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
- Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το μπούκοβο με το ελαιόλαδο.
- Αλείφουμε με το μείγμα τις αραβικές πίτες.
- Από πάνω στρώνουμε τη μοτσαρέλα και τα κρεμμυδάκια.
- Πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και δυόσμο (ή όποιο άλλο φρέσκο μυρωδικό έχουμε).
- Ψήνουμε τις πίτσες για περίπου 5 - 6 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 85.