ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠίτσα μπιάνκα με πατάτες, κρεμμύδια και γκοργκοντζόλαΠίτσα bianca με πατάτες, κρεμμύδια και γκοργκοντζόλα
5' προετοιμασία
6' ψήσιμο
Σύνολο: 11'

Υλικά

Μερίδες: Για 4 ατομικές πίτσες

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε πίτσα με φρέσκα κρεμμυδάκια, μοτσαρέλα και δυόσμο, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  2. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το μπούκοβο με το ελαιόλαδο.
  3. Αλείφουμε με το μείγμα τις αραβικές πίτες.
  4. Από πάνω στρώνουμε τη μοτσαρέλα και τα κρεμμυδάκια.
  5. Πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και δυόσμο (ή όποιο άλλο φρέσκο μυρωδικό έχουμε).
  6. Ψήνουμε τις πίτσες για περίπου 5 - 6 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 85.

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών