Πίτσα στα γρήγορα ελαφριά και αρωματική.

5' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  2. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το μπούκοβο με το ελαιόλαδο και αλείφουμε με το μείγμα τις αραβικές πίτες.
  3. Από πάνω στρώνουμε τη φρέσκια μοτσαρέλα και τα κρεμμυδάκια.
  4. Πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι, φύλλα φρέσκου δυόσμου και ψήνουμε τις πίτσες για περίπου 5 - 6 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών