15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6'

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βάζουμε το σκόρδο και τις σελινόριζες. Σοτάρουμε για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  3. Ρίχνουμε το χυμό, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε με το καπάκι.
  4. Σιγομαγειρεύουμε για περίπου 8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το λαχανικό.
  5. Ξεσκεπάζουμε, βάζουμε ανάμεσα στα κομμάτια της σελινόριζας το κρέας και μαγειρεύουμε για 3 - 4 λεπτά. Προσθέτουμε το μέλι και τα φύλλα σέλινου, ανακατεύουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 - 2 λεπτά ακόμη, μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
  6. Συνοδεύουμε με ψωμί της αρεσκείας μας.
  7. Στο ποτήρι
  8. Chardonnay βαρελάτο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών