15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 6'

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βάζουμε το σκόρδο και τις σελινόριζες. Σοτάρουμε για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  3. Ρίχνουμε το χυμό, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε με το καπάκι.
  4. Σιγομαγειρεύουμε για περίπου 8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το λαχανικό.
  5. Ξεσκεπάζουμε, βάζουμε ανάμεσα στα κομμάτια της σελινόριζας το κρέας και μαγειρεύουμε για 3 - 4 λεπτά. Προσθέτουμε το μέλι και τα φύλλα σέλινου, ανακατεύουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 - 2 λεπτά ακόμη, μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
  6. Συνοδεύουμε με ψωμί της αρεσκείας μας.
  7. Στο ποτήρι
  8. Chardonnay βαρελάτο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών