15' προετοιμασία
30' ψήσιμο
10' αναμονή
Σύνολο: 55'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα κρεμμύδια με τα σκόρδα, την πάπρικα, το μέλι, τη μουστάρδα, τη δάφνη, το δεντρολίβανο, το λάδι και αλατοπίπερο.
  2. Προσθέτουμε τα παϊδάκια και τα ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά. Τα αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά έως 1 ώρα.
  3. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τα μήλα με το κρασί και τον λεμονοχυμό.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  5. Αδειάζουμε τα παϊδάκια με τη μαρινάδα σε ένα μέτριο ταψί, τακτοποιούμε ανάμεσα και τα μήλα με το αρωματικό ζουμί τους και ψήνουμε για 20-30 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.
  6. Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα γιαουρτιού λεμονάτη και πράσινη σαλάτα με κεφαλοτύρι.

Μια ροζέ Νεγκόσκα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών