Στα σούπερ μάρκετ και στις ψαραγορές βρίσκουμε κατεψυγμένες γαρίδες Ατλαντικού και Ινδικού ωκεανού, Αργεντινής αλλά και υδατοκαλλιέργειας, από την Ισπανία και χώρες του Ισημερινού. Στις ελληνικές θάλασσες κυκλοφορούν 4 είδη.
Διαβάστε περισσότερα για τη γαρίδα εδώ
Οι καλύτερες συνταγές του Γαστρονόμου για γαρίδες
Γαρίδες φούρνου με ρύζι αρωματισμένο με σαφράν
Μεξικάνικες γαρίδες με τσίλι και λάιμ
Γαρίδες με μανέστρα στην κατσαρόλα
Γαρίδες τηγανητές, σαν ποπ κορν με κρέμα ελαιολάδου και κρόκου Κοζάνης
Γαρίδες με αβοκάντο, ντοματίνια και δυόσμο
Αρωματικές γαρίδες με μάνγκο και αφράτη ταραμοσαλάτα
Φαχίτας με γαρίδες και αβοκάντο
Πικάντικες γαρίδες με μανέστρα στην κατσαρόλα